De buispost-leverancier
voor jouw bedrijf
van A tot Z

Ontwerp

Bij Aerocom gaan we altijd in eerste instantie luisteren wat de wensen van de klant zijn. Het is onze plicht om die verwachtingen na te gaan, vandaar dat we zo hard inspelen op een heldere communicatie. Vervolgens maken we een persoonlijk ontwerp dat perfect aansluit bij de behoeftes van de klant.

CONSULTANCY

Advies aan studiebureaus vormt een belangrijke schakel in onze activiteit.
Door onze jarenlange ervaring in buispostsystemen zijn wij erg behulpzaam bij het ontwerpen van de ideale systeemlayout van de embryonale ontwerpfase van nieuwe projecten tot bij de realisatie ervan.

Ook voor de vernieuwing van bestaande buizenpostsystemen, het vergroten van de zendcapaciteit en het toevoegen van nieuwe technologieën zoals automatisatie in labo’s kun je bij Aerocom Belgium beroep doen voor een studie op maat door onze adviseurs.

Toepassing van BIM-management van studie tot realisatie behoort tot onze interne keuken.

Installatie

De zend- en ontvangsystemen van Aerocom bieden specifieke oplossingen voor welke toepassing dan ook. Of het nu gaat om het versturen van gevoelige of gevaarlijke stoffen, en grote of kleine verpakkingen. Geen enkele uitdaging is te groot voor ons. Wij ontwerpen voor elke toepassing dé oplossing op maat.

Service

De mondiale actieradius mag dan wel lang zijn, maar de communicatielijnen zijn allesbehalve dat. Klanten kunnen via telefoon of mail steeds terecht bij een team dat dag in dag uit klaarstaat. Onze Belgische afdeling in Groot-Bijgaarden ontwerpt de beste oplossing voor jouw intern transportsysteem.

De service eindigt niet na het verkopen van het persoonlijk ontwerp. Wij zorgen er namelijk voor dat de installatie vlekkeloos verloopt en springen in voor het onderhoud. Ook na plaatsing zijn we er snel bij in geval van problemen.

Wil je nog meer zekerheid? Bij het afsluiten van een omnium contract 24u/24 en 7d/7 slaap je op beide oren. Onze permanente servicedienst staat dag en nacht ter beschikking.

VALIDATIE VAN BUISPOSTSYSTEMEN

Tijdens de validatie van een buispostsysteem hanteren wij krachtenmetingen en video-opnames op basis van ons CSC-patroon: Camera-Sensor-Check-patroon.

Wat vooral cruciaal is voor de kwaliteit van de te verzenden producten zijn versnellingen, vertragingen, schokken en trillingen. De snelheid op zich is minder van belang. Uit ervaring is gebleken dat voor bloedtransport een snelheid van 4m/sec voldoende is. Deze krachten worden opgemeten door middel van de ingebouwde sensor in ons CSC-patroon.

Het volledige buispostsysteem wordt met het CSC-patroon opgemeten. Dankzij onze geavanceerde video-opname bekomen we extra informatie over de toestand van de buizen, waardoor de analyse doelgerichter uitgevoerd kan worden. De analyse van de opmetingen bepaalt dan het meest risicovolle traject van het systeem, waardoor het aantal ziekenhuisproeven tot een minimum gereduceerd kan worden of verbeteringen moeten worden aangebracht. Dit proces geldt als validatie van het volledige buispostsysteem. Wanneer de resultaten van het meest risicovolle traject in orde zijn, wordt het systeem gevalideerd.

Wij staan je graag bij voor het opmaken van een offerte in verband met het uitvoeren van krachtenmetingen en video-opnames met behulp van ons CSC-patroon: Camera-Sensor-Check-patroon in het kader van het validatieproces van het buispostsysteem.