Uw betrouwbare partner voor de toekomst

Transport-
oplossingen
op maat

Aerocom is de grootste fabrikant van buispostsystemen ter wereld en bekleedt de toppositie op gebied van buisposttechnologie. Naast een zeer uitgebreid aanbod standaardproducten voor industriële toepassingen, heeft deze specialist in interne transportsystemen ook de ervaring en expertise voor klantgerichte oplossingen voor onder andere ziekenhuizen, laboratoria, industrie en apotheken.

Elk bedrijf,
elk project:

Met vestigingen in niet minder dan 80 landen in Europa, Azië en Australië is Aerocom koploper in de buisposttechniek over heel de wereld. Een team van toegewijde werknemers dat reikt tot verre uithoeken van de wereld.

Ons gedreven en toegewijde team kent je project van naaldje tot draadje, zodat er steeds snel kan worden ingesprongen of bijgestuurd wanneer nodig is. Deadlines worden tot stof verpulverd en tijdsdruk is een niet-bestaand begrip in ons woordenboek. De wensen van de klant worden gerespecteerd binnen het gevraagde tijdsframe en we doen ons best om klantgericht en op maat werken. Al onze projecten zijn tailormade, op maat van elke individuele klant.

ONTDEK ONZE KLANTEN

We hebben honderden klanten in alle mogelijke sectoren, gaande van kleine bedrijven tot multinationals.
Vraag ons gerust naar meer referenties uit jouw sector.