Over

AEROCOM. Let’s go with the Flow

AEROCOM is de grootste fabrikant van buispostsystemen ter wereld en bekleedt de toppositie op gebied van buisposttechnologie. Naast een zeer uitgebreid aanbod standaard producten voor industriële toepassingen, heeft deze specialist in interne transportsystemen ook de ervaring en expertise voor klantgerichte oplossingen voor ziekenhuizen, industrie en apotheken.

Dedicated Teams

Voor de meeste van onze klanten hebben wij een dedicated team paraat staan. Dat toegewijde team kent uw project van naaldje tot draadje. Zo kan er steeds snel worden ingesprongen of bijgestuurd wanneer dat nodig is. Zo worden deadlines zelfs onder hoge tijdsdruk gerespecteerd en kunnen we erg klantgericht en op maat werken. Al onze projecten zijn tailor-made, op maat van elke individuele klant.

Een echte partner voor de toekomst

Met al onze klanten bouwen wij een hechte langetermijnrelatie uit. Wij stellen ons voor al onze projecten, hoe klein of hoe complex ze ook zijn, op als een betrouwbare partner voor de toekomst.

In die relatie is Aerocom dynamisch en pro-actief. We proberen mogelijke problemen op voorhand in te schatten, we anticiperen, en proberen complicaties op te lossen nog vòòr ze zich daadwerkelijk voordoen. Bij problemen of onvoorziene omstandigheden, sturen wij meestal nog binnen het uur een technieker ter plekke.

We transport hot, heavy, corrosive, sterile, light & heavy

Let’s go with the Flow

Onze Klanten

Wij hebben honderden klanten in alle mogelijke sectoren, gaande van kleine bedrijven tot multinationals. Hieronder vindt u enkele klinkende namen.

Vraag ons gerust naar meer referenties uit uw sector.